LuxxMint

16 September 2013

{LUXX Life} Style Birmingham Live AW13

Photobucket

It's September so that means Style Birmingham Live is back for another year! On Saturday the 28th the city will be taken over with style lovers celebrating the best of Birmingham fashion, beauty and retailers.

Photobucket

The beautiful town hall venue will house the catwalk shows showing off the best AW13 style hosted by Emma Willis, Rylan Clark and styling advice dished out by the uber quirky Brix Smith-Start.

You will need a ticket to be involved so check out the Shopping in Birmingham website for how to book.

You can tour Birmingham's shops picking up style discounts, beauty treatments, goody bags and great dining and accommodation offers. See the full list here, Offers

Photobucket
Image c/o E! Entertainment

The Bullring will be showcasing The Show: Ten. The Bullring's catwalk show celebrating ten years of fashion hosted by Mollie King (my favourite Saturday) and the 7pm show will include a special performance by the girls themselves. The Bullring's shows are hosted over two days, you can book seats for the show or watch from one of the balconies overlooking. All information and how to book on the Bullring website

I've been going to the Style Birmingham Live event for years now it's great to get together with a friend, see some great shows, shop till you drop and treat yourself to a lovely lunch and glass of bubbly while you are at it!


Follow Luxx Mint

2 comments:

 1. great blog

  great photos

  :)
  Doyou want follow each other?


  www.celyneglam.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Hiện tại trong các văn phòng làm việc của các công ty văn phòng doanh nghiệp luôn sử dụng cách thiết kế văn phòng theo xu hướng không gian hài hòa giữa thiên nhiên cho nên việc lựa chọn những mẫu bàn làm việc giá rẻ tphcm sao cho phù hợp với không gian văn phòng làm việc của văn phòng. Cùng chúng tôi điểm qua những xu hướng thiết kế văn phòng theo tiêu chuẩn phong thủy:
  1.Không gian mở và mang tính tương tác Những không gian được thiết kế cho cá nhân đã được thay bằng những không gian mở thông thoáng. Các khu vực có thiết kế mở sẽ được bố trí với không gian rộng hơn trong khi đó những không gian nhỏ hẹp sẽ dành cho những công năng phòng cần cho sự bảo mật như phòng họp, phòng lưu trữ dữ liệu,… nên các loại bàn văn phòng hòa phát nên được thiết kế và bài trí sao cho hợp lí không chiếm quá nhiều diện tích của văn phòng làm việc.
  2. Nhờ vào sự phát triển của công nghệ các thiết bị thông minh như điện thoại cảm ứng, máy tính bảng, notebook,… giúp cho công việc của nhân viên không còn bị cố định vào một vị trí. Một thiết kế văn phòng linh động sẽ có những cách bài trí bàn ghế phù hợp để nhân viên có thể làm việc ở bất kì vị trí nào mà họ cảm thấy thuận tiện.
  Trên đây là 2 xu hướng chủ yếu của việc thiết kế văn phòng làm việc cho nên khi lựa chọn nhũng sản phẩm nội thất văn phòng như bàn, tủ ghế văn phòng hòa phát cần cân nhắc chọn đúng mẫu sản phẩm đúng mục đích nhu cầu sử dụng.

  ReplyDelete

Thank you for all of your lovely comments. I read every one and try to visit all of your blogs!